Introductie

Ik ben Heleen. Ik ben geboren in Rotterdam. Al vele jaren getrouwd met Rob en samen hebben wij 3 zonen. Op de digitale snelweg en in hobby- en kunstkringen kun je mij ook tegen komen onder mijn pseudoniem "hehoutdesign". Met deze artiestennaam signeer ik namelijk mijn schilderijen. Deze site is een open tentoonstelling van mijn creativiteiten.

Creativiteit

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. De laatste 10 jaar hou ik mij voornamelijk bezig met tekenen, schilderen, grafische digitale vormgeving en fotografie.

Galerie: Ik heb een aantal jaren schilderlessen gevolgd. Mijn werken zijn realistisch.
Ik werk met verschillende mediums o.a. aquarel, pastel en acryl. Als onderwerp staat de natuur steeds centraal.

Reizen. Een reisverslag schrijven was nieuw voor mij. Ik moest in 2012 voor de cursus
CSS een blog maken, dat werd het reisverslag naar Ile de la Reunion. Daar ik geen groot schrijverstalent bezit; blijft het bij deze eenmalige actie. De rest van de vakantie's wordt weer een kort verhaaltje met iets over de streek, de hotels, geïllustreerd met een paar vakantiekiekjes.

CSS: mijn alleroudeste website heb ik ooit gemaakt in Frontpage en deze was aan vernieuwing toe. Dus ook een CSS DW cursus online gevolgd, om stap voor stap mijn website weer een nieuwe look te kunnen geven. Hiervan zien jullie dit eindresultaat.

PSP (Paint Shop Pro): is een fotobewerkingsprogramma. Op het internet zijn vele lessensites te vinden die uitleg geven hoe je mooie creaties kunt maken. Let op want voordat je het weet ben je eraan verslaafd. Daarnaast bewerk ik ook foto's in Lightroom en Adobe Photoshop

Fotografie: mijn interesse in fotografie bestaat al heel lang. In 2013 heb ik met een nieuwe spiegelreflexcamera beginnerslessen gevolgd bij John Haskon, om eindelijk eens van die automatische stand af te komen. Echt een aanrader.

Stamboom: Dit gedeelte van de site is nog in ontwikkeling.

Design provided by Free Web Templates - your source for free website templates